Užtruksite 15–20 min.
Šį kartą greita, viduržiemio jūros regiono vakarienė su mano džiovintais pomidorais ir mano darytu pesto padažu 🙂 Jei dar ir višta būtų buvus naminė, tai būtų galima sakyti, kad patiekalas naminis, ekologiškas ar organinis. Dabar gi tokia mada, ar ne? 🙂 Taigi, ir su parduotuvine višta ši vakarienė buvo nuostabi, labai derantys pomidorai su pesto padažu.
- 0,5 kg vištienos krūtinėlės;
- 3 česnako skiltelės;
- 100 gr. džiovintų pomidorų;
- 100 gr. vištienos sultinio (arba vandens);
- pesto padažo;
- makaronų.
Užkaičiame vandenį, kuriame virsime makaronus.
![]()
![]()
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Supjaustome višitenos krūtinėlę nedideliais gabaliukais. Pabarstome druska, pipirais, ir pakepam, kol gražiai apskrus. Sudedam makaronus. Verdame taip, kaip nurodyta instrukcijoj 🙂
![]()
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Iškeptą vištieną sudedam į lėkštę ir šiltai padedame. Tuo tarpu toje pačioje keptuvėje pakepame česnaką.
![]()
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Pakepus česnaką pilame į keptuvę 50ml sultinio (arba vandens), bei sudedam pjaustytus džiovintus pomidorus. Aliejus, kuriame buvo konservuojami pomidorai, toks pat skanus kaip ir patys pomidorai, todėl ir jo nepamirškime 🙂 Padažą kaitiname kol nugaruos maždaug pusė skyčio. Ant išvirtų makaronų dedame kelis šaukštus pesto padažo (pas mane jis buvo šaldytas) ir gerai išmaišome.
![]()
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Į lėkštę dedame, vištieną, ant jos pilame padažą, šalia dedame makaronus, su pesto padažu. Labai pietitiška ir skanu 🙂
Skanaus.
Aušrinė:
Atrodo nepaprastai skaniai, na ir žinoma, ganėtinai nuodėmingai. Turiu...
Pollo alla parmigiana - vištiena su sūriu itališkai
Dr. Patricia Marie:
Norite nusipirkti inkstą, kūno organus ar norite parduoti savo
inksta...
Tzatziki
moulin.lt:
Gavau naminės triušienos ir naršau per visus receptus, nes norisi paga...
Triušiena garstyčių padaže
Stedateptensaive:
Plus, not all the singles listed are interested in a casual relationsh...
Triušiena garstyčių padaže
juodasisalksnis.lt:
Pats geriausias maistas šaltuoju metų sezonu. Mėgstu valgyti įsisupusi...
Čili troškinys
Paremkite ‘Ką Suvalgyti?’ aplankydami rėmėjo hipster.lt puslapį!
5% nuolaida Jums su kodu „kasuvalgyti.lt“
Gražu. Tiesiog dievinu pesto ir džiovintus pomidorus.…mmm
Ne tik grazu, bet ir labai skanu. Ypac su laimingaisiais naminiais dziovintais pomidorais 🙂
Dar jei ir makaronai rankų darbo… Va tada jau tikrai būtų naminis ekologininis patiekalas 🙂
O gal kada receptą naminių makaronų pamatysim šitam blog’e?
manoakys, tada dar reiktu pora vistukiu uzsiauginti :))
Naminiai makaronai.. 🙂 vargu. Reikia ir laiko ir priemonių, o parduotuvėje yra labai skanių irgi 🙂 Bet iššūkis būtų geras 🙂
Omg, Audriau, kur išmokai taaaip gamint?? Atrodo, net jaučiu tų valgių kvapą :)) Nuostabu, kai vyras gamina tokius įdomius ir nebanalius patiekalus. O jau foto… nėra žodžių! 10/10 🙂
Ačiū, ačiū 🙂
Man reikejo kazko greitai, labai greitai:), pabandziau, visa sutve buvo suzaveta , labai skanu:)
Džiovinti pomidorai ir pesto buvo pirktniai, bet vistiek puikiai kvepejo ir labai gardu buvo:)
aha, šitas patiekalas yra labai kvapnus 🙂
Ar galetumet patarti kokias salotas galima butu patiekti prie sio patiekalo kad “nenumustu” viso skonio ? 🙂
Šiaip prie makaronų salotų kaip ir nebereikia, bet jei norisi, tai lapinės salotos, pomidoras, česnakas ir aliejus.