Užtruksite 15–20 min.
Šį kartą greita, viduržiemio jūros regiono vakarienė su mano džiovintais pomidorais ir mano darytu pesto padažu 🙂 Jei dar ir višta būtų buvus naminė, tai būtų galima sakyti, kad patiekalas naminis, ekologiškas ar organinis. Dabar gi tokia mada, ar ne? 🙂 Taigi, ir su parduotuvine višta ši vakarienė buvo nuostabi, labai derantys pomidorai su pesto padažu.
- 0,5 kg vištienos krūtinėlės;
- 3 česnako skiltelės;
- 100 gr. džiovintų pomidorų;
- 100 gr. vištienos sultinio (arba vandens);
- pesto padažo;
- makaronų.
Užkaičiame vandenį, kuriame virsime makaronus.
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Supjaustome višitenos krūtinėlę nedideliais gabaliukais. Pabarstome druska, pipirais, ir pakepam, kol gražiai apskrus. Sudedam makaronus. Verdame taip, kaip nurodyta instrukcijoj 🙂
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Iškeptą vištieną sudedam į lėkštę ir šiltai padedame. Tuo tarpu toje pačioje keptuvėje pakepame česnaką.
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Pakepus česnaką pilame į keptuvę 50ml sultinio (arba vandens), bei sudedam pjaustytus džiovintus pomidorus. Aliejus, kuriame buvo konservuojami pomidorai, toks pat skanus kaip ir patys pomidorai, todėl ir jo nepamirškime 🙂 Padažą kaitiname kol nugaruos maždaug pusė skyčio. Ant išvirtų makaronų dedame kelis šaukštus pesto padažo (pas mane jis buvo šaldytas) ir gerai išmaišome.
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Į lėkštę dedame, vištieną, ant jos pilame padažą, šalia dedame makaronus, su pesto padažu. Labai pietitiška ir skanu 🙂
Skanaus.
Parašykite komentarą