Dešrelės tešloje

IMGP9746_12

Užtruks — 15 min.

Kar­tai nori­si ko nors visiš­kai papras­to, pvz. bly­nų arba kep­tų deš­re­lių. Jokių įmant­rių recep­tų, jokių sofis­ti­kuo­tų sko­nių. Vat tokiam kar­tui ir tiks šis patie­ka­las. Papras­tas ir įpras­tas kaip trys kap­ei­kos, bet ska­nus. Iš vai­kys­tės, kai deš­re­lės buvo defi­ci­tas, o ir par­duo­tu­vėj jų buvo tik vie­na rūšis — “Klai­pė­dos deš­re­lės”. Tai­gi, pui­kiai tiks pus­ry­čiams ar vaka­rie­nei, deš­re­lės su blynais 🙂

  • 3 Klai­pė­dos mėsi­nės AR dešrelės;
  • 2 kiau­ši­niai;
  • 2 šaukš­tai miltų;
  • puo­de­lis pie­no, kefy­ro arba van­dens (pri­klau­so­mai ką rasite);
  • sūrio (nebū­ti­na, jei rasite);
  • drus­ka, pipi­rai, kiti mėgs­ta­mi prieskoniai.

Recep­tas geras, nes jam beveik nie­ko nerei­kia. Visi šie pro­duk­tai būna namie beveik visa­da, beveik pas visus:) Tai­gi, supla­kam pad­ru­skin­tus, papi­rin­tus, paprie­sko­nin­tus (čia tin­ka roz­ma­ri­nas) kiau­ši­nius. Įpi­lam turi­mą skys­ti­mą. Aš radau kefy­rą, tai nau­do­jau jį, bet tin­ka ir papras­tas van­duo, arba van­duo su grietine.Išmaišom. Įde­dam mil­tus, ir vėl išmai­šom. Teš­la turi būti tirš­tes­nė negu blynų.

IMGP9734_1 IMGP9736_3 IMGP9738_4

Į teš­lą sude­dam pjaus­ty­tas per pusę ir dar per puse supjaus­ty­tas deš­re­les, kai­čia­me kep­tu­vę ir kep­si­me kaip papras­tus bly­nus, t.y. šaukš­tu kabi­na­me teš­lą su vie­na deš­re­lės dali­mi ir šį bly­niu­ką į kep­tu­vę. Kepam kol gra­žiai aps­krun­da. Val­go­me su keču­pu, majo­ne­zu arba kaip kas nori.

IMGP9739_5 IMGP9741_7

Por­ci­ja dviem.

IMGP9745_11

Komentarai

Atsakymai į “Dešrelės tešloje”: 7

  1. Paulius

    Žodį “sofis­ti­kuo­tas” galė­tum keist kaž­kuo labiau lie­tu­viš­ku — pvz. įmant­rus ar bent rafi­nuo­tas:) Kaž­kaip labai jau ang­liš­kai nuskamba:)

    1. aha, įmant­rus, geras žodis 🙂

  2. įmant­rus ir nelie­tu­viš­kas tik­rai nėra geras 🙂

  3. astyte

    o des­re­les tes­lo­je labai lietuviska!!!!!

  4. Sandra

    Tik­rai pui­kus recep­ciu­kas kai namie, atro­do, nie­ko val­go­mo nera! 🙂

  5. Nyte

    Pui­kus labai recep­tu­kas, kai tin­gi­si, nera lai­ko, ar pus­tus­tis sal­dy­tu­vas! Ir pati buvau sita sugal­vo­jus, tokius bly­nus gali­ma kep­ti ne tik su des­re­lem, bet ir su kra­bu laz­de­lem (labai labai ska­nu!!!!! 😉 )arba su kum­pio rie­ke­lem ir dar daug kitu.. 😉

  6. I inten­ded to send you the litt­le bit of obser­va­tion to final­ly give many thanks over again on your stun­ning tac­tics you’ve fea­t­u­red in this case. It is cer­tain­ly tre­men­dou­sly gene­ro­us of peo­p­le like you to allow easi­ly pre­ci­se­ly what a lot of folks could pos­si­bly have mar­ke­ted as an ebo­ok to get some money on their own, notab­ly con­si­de­ring the fact that you might have done it in the event you desi­red. The tac­tics in addi­tion acted like a good way to recog­ni­ze that the rest have a simi­lar dre­ams like my own to see good deal more in terms of this con­di­tion. Cer­tain­ly the­re are many more fun oppor­tu­ni­ties in the futu­re for indi­vi­duals who see your site.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.