Užtruksite 30 min
Nemėgstu Norfų 🙂 Bet taip jau gavosi, kad man reikėjo citrinos ir šalia kaip tik buvo Norfa. Net negalvojau, kad negausiu citrinos. Bet ką jūs manot. Perrinkau, pačiupinėjau, kokias 57 citrinas ir neradau nė vienos tinkamos, visos arba papuvusios arba parudavusios, arba dar kokios nors neaiškios. O šalia buvo visai neblogi, gražus raudonieji greipfrutai, ir beto pigesni už citrinas-puvėkus 🙂 Taigi, pagalvojau, kad gal bus skaniau ir net labiau tiks tas greipfrutas, kurį ir nusipirkau. O bet tačiau veltui. Pamiršau, kad jie kartoki, o dedant į kurį nors patiekalą, kartumas persiduoda irgi. Taigi, nors pas mane matysite greipfrutą, tai siūlau keisti jį citrina arba apelsinu 🙂
Beje ar žinote, tokį vaistą Citrosept? Šiaip jis labai geras ir man labai padeda, bet nemėginkite jo gerti su greipfrutų sultimis 🙂 Nors, gal kaip tik pamėginkite, kad pamatytumėte, kas tas greipfrutas iš tikrųjų yra 🙂
- Vištienos (4 šlaunelės ir 4 kulšelės);
- 3 v.š. medaus;
- 3 v.š. sojos padažo;
- 2 v.š. vyno acto;
- 100 ml sultinio (arba vandens);
- 2 česnako skiltelės.
Vištieną pabarstome druska ir pipirais.
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Jei norite odą prieš tai galite nuimti, bet man apskrudus ji skani 🙂 Gerai įkaitinti keptuvę ir dalimis apkepinti vištieną, kad apskrustų. Nereikia pilnai iškepti, šiam momentui užteks apkepti. Apkepus, toje pačioje keptuvėje pakepam smulkintą česnaką, po to supilam sultinį ir nuo keptuvės dugno nuvalome visus priekepus — padažo pagrindas 🙂
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Supilam actą, sojų padažą, medų. Viską gerai išmaišome. Sudedam atgal į keptuvę vištieną, ant viršaus uždedam greipfruto grežinėlių ir viską paliekame kokiai 10–15 min.
Norėdami pamatyti didesnes nuotraukas — spauskite ant jų.Per tą laiką vištiena turi pilnai iškepti, o padažas, nugaravus vandeniui sutirštėti, karamelizuotis. Vištos gabaliukus gerai apvoliojame lipniame padaže.
Skanaus
Parašykite komentarą