Tai pats geriausias ir skaniausias stir fry tipo patiekalo receptas, kurį esu daręs. Labai greita, skanu ir paprasta. Mėsą pamarinuojate sojos, cukraus ir krakmolo mišinyje, ir pakepate ant keptuvės. Soja suteiks mėsai sūrumo, nedidelis cukraus kiekis padės karamelizuotis mėsai, taip suteikdamas papildomų skonių ir kvapų, o krakmolas neleis mėsai išdžiūti ir perkepti.
Dar labai svarbu, darant visokius stir fry tipo patiekalus, šviežią mėsą užšaldykite, ir po to ją pjaustykite kol ji dar nebus visiškai atsileidusi. Taip bus daug lengviau mėsą supjaustyti labai plonais gabaliukais. Ir žinoma, visada mėsą pjaustykite skersai raumenų skaiduloms!
Naudokite šį receptą kaip šabloną visiems stir fry tipo patiekalams, keiskite kiaulieną į jautieną ar paukštieną, papildomai įdėkite grybų, morkų ar riešutų, taip pat, mėgstantiems aštriau – nepagailėkite keleto čili pipiriukų – aštrumas irgi tinka.
- ~400 gr jūsų mėgstamos mėsos (šiuo atveju kiaulienos kumpio);
- 50 ml sojos padažo;
- 3 skiltelės česnako;
- 1 a.š. cukraus;
- 1 a.š. kukurūzų krakmolo;
- svogūnų laiškų (5–6 svogūnų stiebai).
Supjaustykite mėsą plonais šiaudeliais ar juostelėmis. Dubenyje gerai sumaišykite sojos padažą, cukrų ir krakmolą, čia pat sudėkite mėsą, viską gerai sumaišykite ir pamarinuokite bent 30 min.
Tada paimkite gilią keptuvę, įpilkite aliejaus, gerai pakaitinkite ir pakepkite smulkintą česnaką. Po 20–30 sek sudėkite mėsą ir kepkite ant stiprios ugnies pastoviai maišydami.
Po 2–4 min (priklausomai, kaip plonais supjaustėte mėsą) sudėkite supjaustytus svogūnų laiškus, ir dar pakepkite apie 30–60 sek, tol kol svogūnų laiškai suminkštės.
Ir viskas! (net alus gali nebūti spėjęs atšalti
)
Магазин Идеал 2003:
Лариса Демчук
http://bit.ly/2GoPQmL...
Kaip sutvarkyti lašišą
Ольга Новоселова:
перейди
алекс алкашов
http://bit.ly/2Gc9Et7...
Kaip sutvarkyti lašišą
Marvelous Marve:
Nargila Dursunova
кликни
https://drive.google.com/file/d/1MDcKydyc...
Kaip sutvarkyti lašišą
Ирина Егорова:
Шарлотта Бирюкова
посмотри
https://drive.google.com/file/d/1oy3adr...
Kaip sutvarkyti lašišą
Валентина Шаршова:
Мастурам Савутова
кликни
https://drive.google.com/file/d/10GGPHgMh...
Kaip sutvarkyti lašišą
Paremkite ‘Ką Suvalgyti?’ aplankydami rėmėjo hipster.lt puslapį!
5% nuolaida Jums su kodu „kasuvalgyti.lt“
i kAMERA IMECIAU KIAULIENOS FILE,bUTINAI DAR SIANDIEN ISBANDYSIU SI PATIEKALA! pAMACIAU IR NEGALIU PAMIRSTI, KOL NEISBANDYSIU.
Fordi jeg trenger en ekstra motivasjon for Ã¥ holde formen (som jeg egentlig ikke har funnet enda…), og fordi min eks flyttet ut og tok med seg Wii’en. Som jeg faktisk brukte ganske ofte, nÃ¥r jeg ikke hadde motivasjon til Ã¥ komme meg ned pÃ¥ treningssenteret. Og fordi jeg aldri vinner i noen konkurranser, sÃ¥ en gang mÃ¥ bli den første!
Ar sojos padažą galima pakeisti terijaki? tada nereiktų cukraus gal
Galima naudoti terijaki, galima naudoti pusę vieno ir pusę kito.
Super geras receptukas, išbandžiau — gavosi labai skaniai
Ir labai paprasta pagaminti. Receptas keliauja į mėgstamiausių patiekalų sąrašą, ačiū Autoriui 
As pakeiciau kiauliena i vistienos file, dariau pietum, taip skaniai gavosi kad ta pacia diena dariau dar ir vakarienei

tobulas patiekalas. Greita ir Labai skanu
greita ir labai skanu. tiesiog tobulas patiekalas
per suru
Puikus ir lengvas receptas