Ilgai sukau galvą kaip pavadinti patiekalą, tai nieko gudriau ir geriau nesugalvojau už tą, kurį perskaitėte. Žinoma, pavadinimas nėra svarbu, svarbu — ar skanu 🙂 Šis — labai skanus. Pabandykite. Ir paprastas, o kaip kitaip, gi vasara, todėl jei jau gaminti, tai reikia greitai iri paprastai.
Jau turbūt pastebėjote, kad retai be parašau, bet tai ne dėl to, kad apleidau šį savo pomėgį, o dėl to, kad vasara, vis daugiau savaitgalių ne namie. O dar ir futbolas 🙂 Ši vištiena kaip tik futbolui 🙂
Beje, pirmą kartą vištieną marinavau tik acte. Valgyti ją skanu su keptomis bulvėmis, apie kurias jau greitai 🙂
Nepykit už tokį trumpą parašymą 🙂
- 6 vištos šlaunelės ir 6 vištos blauzdelės;
- 100 ml raudonojo vyno acto;
- 3 valgomieji šaukštai medaus;
- druska, pipirai.
Pirmiausia pamarinuojam raudonojo vyno acte vištieną (prieš marinuojant vištą pabarstykite druska).
Tik nelaikykite per ilgai, maždaug 30min bus pats tas. Actas suteiks vištai skonio, bet ji nebus rūgšti.Jei turimas medus pernykštis ir kietas, tai jį pakaitiname kol suskystės, jei šviežias — tai įpilame šlakelį vandens ir išmaišome — bus papraščiau užtepti ant vištos.
Ant grotelių sudedam vištieną, ir užtepame medų. Nepagailėkite 🙂 Pabarstome pipirais ir kišame į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame ~30 min.
Skanaus
Shaggy.lt:
Kilimai:
WWW.SHAGGY.LT...
Tikri vyriški pusryčiai
strnadova hana:
Dobrý den, potřebujete urgentní půjčku paní Strnadová, je spolehlivým ...
Aromatinga kava namų sąlygomis
Monik:
Dar į padažą įtarkuočiau truputį imbiero arba čili pipiro...
Taip pa...
Traški žuvis kinietiškai
Paremkite ‘Ką Suvalgyti?’ aplankydami rėmėjo hipster.lt puslapį!
5% nuolaida Jums su kodu „kasuvalgyti.lt“
Ačiū už naują receptuką.Reiks bandyt ir skanaut.…..Gero futbolo finalinio reginio!
Šiaip esu dariusi su medumi — be galo skanu — bet medu tepdavau pries gala, nes jis labai dega. o cia ziuriu — 30 min žarinti 220 C orkaitej — ar nepajuodos ir nesudegs tos slauneles? nes man jau po 15 min degti medaus plevele pradejo
kepiau 200 C temperaturoj. Beto paskutines 10 min buvau dar ijunges griliu, kad paskrustu virsus. Tai nesudege 🙂 Jei grilio nebuciau junges, tai dar maziau butu sukepus
Atrodo labai skaniai. Ir paprasta pagaminti. Aciu uz ideja!
panasiai gaminu, tik marinuoju sojos padaze, meduje ir dar pasmulkino cesnako su imbieru ir cili pipiro, is pradziu kepu uzdengus folija, i pabaiga atidengiu kad apskrustu, o likusi marinata uzverdu ir sumaisau su ryziu makaronais, gaunasi ala kinietiskas patiekalas 🙂
[…] įveikę. Rekomenduoju išbandyti visiems, nustebinsit daug ką Bulves valgėme su vištiena. Kepiau vienu metu tik kitoje skardoje ir […]
Į visą šitą reikalą įdėjus porą šaukštų garstyčiu (nelabai aštrių) ir šlakelį vorčesterio padažo, bus dar skaniau. Galima įberti truputį kmynų. Tikrai super!
Ką jūs čia meluojat , koks čia skonis, vakar gaminau ir net neskanu . Atrodo kad mesa be prieskoniu valgiau fuuu …
Tai jei norit prieskonius valgyti, tai juos ir valgykite, kam tada jums mėsa? 🙂
Patariu niekas negaminkit , neskanu . Nebent esat debilai ;DDD Skaniause kaip vistiena pasimarinuoji su majonezu , cesnaku, pipirais ir taip t.t.t 😛
Aš irgi gaminau , mūsų šeimai nepatiko. Simona teisingai sakai kad vistiena skaniausiai gaminas su majonezu . Pritariu Simona visapusiškai 😛
Nu aš gaminau puse velne , bet nėra jau taip skanu kaip čia visi komentuoja 🙂
Asmenybės susitrejinimas? 🙂 nuo kreivų rankų vaistų nėra
Gaminau , ir man labai patiko.