Užtruksite ~20min.
Dar vienas užkandis prie vyno ar alaus, vakariniams pasisėdėjimams ir naktinėjimams.
- prancūziškas ilgas batonas;
- 100 gr. kambario temp. sviesto;
- 100 gr. majonezo;
- 150 gr. tarkuoto sūrio;
- svogūno laišku šakelė;
- ~200 gr. smulkintų alyvuogių.
Sudėtingiausia šiame recepte susmulkinti alyvuoges 🙂 Naudojam alyvuoges be kauliuku, ir jas susmulkinam.
Tada sumaišome ir gerai išsukame sviestą, majonezą, sūrį. Sudedam smulkintus svogūno laiškus. Kadangi pas mus namie yra nevalgančių alyvuogių, tai daliai batono naudosime tokį užtepą 🙂
Batoną perpjauname skersai ir tepame masę ant viršaus. Porcija be alyvuogių baigta 🙂 tada į užtepą sudedam pjaustytas alyvuoges ir vėl gerai išmaišome. Sutepam likusius batonus.
Dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 15 min.
Skanaus 🙂
Parašykite komentarą