Ką Suvalgyti?

Labai šokoladinis pyragas
Publikuota 29. Rgp, 2010, autorius - kategorija 60min, Pyragai

Nuste­bot? 🙂 esu ne kartą rašęs, kad pyra­guose ir deser­tuose aš nesi­s­pe­cia­li­zuo­juosi. Nebent pyra­gas labai labai ska­nus, toks kaip ame­ri­kie­tiš­kas citri­ni­nis. Taigi šį kartą ant­ra­sis pyrago recep­tas — labai ska­nus, labai sal­dus ir rie­bus — labai šoko­la­di­nis pyra­gas, kuris ori­gi­na­liai vadi­nasi — “Bel­giš­kas šoko­la­di­nis pyra­gas”. Tikiu, kad dau­ge­lis tokį ar labai panašų pyragą esate kepę ar bent ragavę, o aš pirmą kart jį para­ga­vau prieš gerą mėnesį. Receptu pasi­da­linu pus­bro­lis, kuris šiuos pyra­gus kiek­vieną dieną kepa vie­name Kopen­ha­gos res­to­ranų (ane, Pau­liau? 🙂 ). Pyra­gas ne tik ska­nus, bet ir labai papras­tai iške­pa­mas. Bet toks vyru­kas tokį be prob­lemų pada­rys, net rankų nerei­kės susitepti 🙂

Beje, labai sun­kiai sekėsi nusi­pirkti juodo šoko­lado (kur kak­a­vos dau­giau nei 70 proc.). Pasi­sekė rasti tik ket­vir­toje par­duo­tu­vėje. Nesu­prantu, kodėl jo nieks nebe­turi? Todėl, kai radau šoko­ladą su 85 proc. kak­a­vos, iškart nusi­pir­kau 1 kg 🙂

  • 300 gr. juodo šoko­lado (kuo dau­giau kakavos);
  • 300 gr. sviesto;
  • 300 gr. cukraus;
  • 1 v.š. miltų;
  • 6 kiau­ši­niai.

Imam dubenį ir į jį sude­dame sviestą ir šoko­ladą. Dubenį dedame ant ver­dan­čio van­dens ir mai­šy­dami tirp­dome. Kol tirps šoko­la­das su sviestu atski­riame kiau­ši­nių try­nius nuo baltymų.


Į try­nius dedame mil­tus ir gerai išmai­šome. Jau ištirpo svies­tas su šoko­ladu. Dedame į masę cukrų ir mai­šome, kol cuk­rus ištirps (o gal galima cukrų tir­pinti kartu su sviestu iš šoko­ladu???). Kol mai­šy­sime cukrų išpla­kime bal­ty­mus. Bal­ty­mus rei­kia plakti, kol jie pasi­da­rys stan­dūs ir purūs.

Į šoko­lado masę sude­dame išmai­šy­tus su mil­tais try­nius. Išmai­šome. Sude­dame išplak­tus bal­ty­mus ir vėl viską gerai išmai­šome. (SVARBU. Pilant try­nius ir bal­ty­mus į šoko­lado masę įsi­ti­kin­kit, kad masė nėra karšta). Viską sude­dam į kepimo formą, išteptą sviestu, ir dedame į iki 150 laips­nių įkai­tintą orkaitę ir kepame apie 1 valandą. Atvė­si­name ir atšal­dome šaldytuve.

Ypa­tin­gai skanu su ledų kokteiliu.

Ska­naus.

Žymos: , , , , , , ,



53 komentarai straipsniui “Labai šokoladinis pyragas”

  1. Paulius2010.08.29.

    Cuk­rus tir­pi­na­mas kartu su sviestu ir šoko­ladu — apa­čioj svies­tas, tada šoko­la­das ir vir­šuj cuk­rus, kad neprisviltų dugnas.

    P.S. Norint gra­žiai atpjauti šį pyragą rei­kia nau­doti karštą peilį — tada kraš­te­liai bus lygūs 🙂

  2. egidija2010.08.30.

    ech.. seniai ką su šoko­ladu beke­piau… reiks išban­dyti šį receptuką 🙂

  3. aguonele2010.08.31.

    viska ati­duo­ciau jei man kas dabar sio soko­la­dai­nio gaba­liuka atnestu … (:

  4. egle2010.08.31.

    Labai labai ska­niai atrodo! Para­sy­kit soko­lado pava­di­nima ir kurioje par­duo­tu­veje radot?

  5. astyte2010.09.01.

    Reiks būti­nai kepti!Šokoladas-jėga,o šoko­la­di­nis pyragas-geriausias deser­tas prie karštos,stiprios kavos puodelio.…

  6. egle2010.09.01.

    aciu uz atsa­kyma 🙂 buti­nai savait­gali kepsiu 😉

  7. Audrius2010.09.03.

    savait­ga­liui labai geras pyragas 🙂

  8. astyte2010.09.10.

    Tie­siog laaaaaabai šoko­la­di­nis pyragas.…Nors nau­do­jau mažiau kak­a­vos turintį,bet skirtą deser­tams ir kepi­niams, šokoladą,gavos puikiai!

  9. Jurgita2010.10.04.

    As kepu “pigesni’ pyraga su 4 kiau­si­niais ir smul­kin­tais mig­do­lais 🙂 Ir soko­lada su sviestu tir­pinu sto­ra­dug­niame puode ant nedi­de­les ugnies.

  10. astyte2010.11.25.

    patarkit!Jau antrą kartą kepu šitą ska­nu­tėlį pyragą ir antrą kartą man jis sukrenta,viršutinė plu­telė sulūžinėja.…..ką ne taip darau?.….

  11. Rosee2010.12.12.

    Die­viš­kai ska­nus šis labai šoko­la­di­nis pyra­gas. Ačiū už receptą!

  12. […] Tai bus mano pus­bro­lis Pau­lius, pagal kurio receptą jau yra paga­min­tas ir įdė­tas čia šoko­la­di­nis  pyra­gas. Bloge turėtų atsi­ra­sti dau­giau pyragų, kuriuos Pau­lius mėgsta gaminti. Žinoma aš […]

  13. Jurga2011.02.26.

    Nu, vai­ki­nai, su tuo pyragu pas mane kaz­kas nege­rai… Kepa jau antra valanda. Vidu­rys jau nebek­liurksi. .. Miltu 1 v.s. tai cia ture­jot omeny vir­tu­vi­nis sauks­tas? Kazko jis netirs­teja:) Na, bent jau namai ska­niai soko­ladu kvepia:)))

    • Audrius2011.02.26.

      jun­kit lauk ir lei­s­kit atvesti, o po to i saldytuva 🙂

      • Jurga2011.02.27.

        Pavyko! Ir labai soko­la­di­nis. Po trem­ties bal­kone, kur buvo –10 jis labai ska­niai sustingo.

  14. vasara2011.03.04.

    Šoko­la­dai­nis — tai gėris, greit neliko 🙂 Ačiū už receptą!

  15. Dovile2011.03.13.

    Kovo 11-osios proga nuspren­dziau sei­myna nuste­binti ir paga­minti kazka is sal­dziuju skanestu…Drauge buvo mine­jusi apie apie soko­la­dini pyraga, tad panar­siau ir apti­kau si Aud­riaus “Labai soko­la­dini pyraga”. Iskepe kuo pukiau­siai per 30 min. ir istiesu labai ska­nus! Prob­lema tame kad labai kalo­rin­gas, tad tiks tik ypa­tin­goms pro­goms, bet tik­rai ver­tas deme­sio deser­tas!!
    Aciu Aud­riau uz recepta 🙂

  16. kristiana2011.10.16.

    na man tai keis­tai gavosi,ispradziu issi­pute kaip arbuzas,o kaip ise­miau is skar­dos supliu­sko ir pasi­dare dvieju pirstu storio.naudojau 90 poc.kakavos sokolada,bet man jo vis­tiek truko,manau per­daug kiau­si­niu dedasi…ir seip jau jei ideda recepta,butu neblo­gai zinoti kokioje skers­mens skar­doje kepti.is lie­tu­vio smagu gauti toki recepta, nes tik­rai kaz­kas idomesnio,bet nepa­sa­ky­ciau kad be pro­ti­skai skanus,esu val­giusi ir skanesiu.

    • Audrius2011.10.24.

      Dėl sko­nio, kaip ir dėl dar kelių dalykų — nesiginčijama 🙂

    • Simona2012.12.06.

      Dariau maž­daug 23-25cm skers­mens skar­doje ir dėjau tik 5 kiau­ši­nius. Gavosi labai skaniai!!

  17. Vasara2011.10.24.

    Taip, dėl sko­nio nesi­gin­čy­jama 🙂 Aš daž­nai pale­pinu drau­gus savo gamin­tais deser­tais, kepi­niais, o šis šoko­la­dai­nis sulaukė ypač daug pagyrų, visiems patiko ir visi prašė recepto 🙂

  18. oho, tik 1 šaukš­tas miltų…

  19. Laurynas2012.01.07.

    kepa kepa 🙂 Jau­ciu kad bus gerai :))) jau 25min orkai­tei, issi­pute gerai, kiek suprantu poto suses 🙂

  20. Laurynas2012.01.08.

    Issi­ke­piau dabar val­gau bet gal­voju ar taip turejo gau­tis. Vir­sus gerai iske­pes tra­pus, sau­sas, o apa­cia dregna toks jaus­mas kad neiske­pus ar cia taip ir turi but?

  21. Putulis2012.02.08.

    Aš vis mai­šau ir mai­šau tą šoko­ladą su sviestu, o cuk­rus jame kaip netirpsta, taip netirpsta. Ištrau­kus šaukštą ant jo likę dar cuk­raus kruo­pe­lių ir pabel­dus į dugną caksi. O gal čia taip ir turi būti? Ar cuk­raus par daug įdė­jau? Ir dar, kokio šil­tumo šoko­lado masė nėra karšta? Čia prieš pilant try­nius ir bal­ty­mus. Ar ją visiš­kai ataušinti?

    • Audrius2012.02.12.

      cukrų rei­kia ilgai mai­šyti 🙂 visiš­kai atau­šinti nerei­kia, gali būti dar likusi šilta, kad pirš­tui nebūtų labai karšta

  22. Justina2012.02.27.

    Labai soko­la­di­nis ir labai ska­nus, tokio soko­la­di­nio dar kazi ar esu raga­vusi :).
    Cuk­rus man irgi neis­tirpo, bet kai iskepe — jo jau nesijaute,viskas buvo ciki :D.

  23. Birute2012.03.24.

    Labai šoko­la­di­nis ir labai ska­nus pyra­gas. Tiesa, man taip pat gavosi toks plo­nas, tačiau su vani­li­niais ledais — tik­ras gėris 🙂

  24. beatrice2012.06.28.

    kokio dydžio kepimo formą naudojote?

  25. DIANA2012.08.20.

    taip.labai ska­nus pyra­gas net labai ska­niai atrodo.mes su drauge ban­dem daryti ir mums isejo. visiems siu­lom su drauge suval­gyti sita patrauku pyraga. SKANAUS;

  26. Giedre2012.09.02.

    neesu pyragų kepėja, ir šį receptą pasi­rin­kau dėl jo nesu­dė­tingo ruo­šimo… Yum­mie! labai šoko­la­di­nis, šla­pias, kraš­te­liai ska­niai kie­toki, pagar­di­nau plakta grie­ti­nėle su vanile.. kitą­kart jam­siu citri­ninį pyragą 🙂

  27. ledine2012.10.20.

    As gami­nau soko­la­dini pyraga pagal si recepta ir po to dar kepiau pagal kita, kuri radau facebook’e
    http://www.uk…yte.com/2012/10/sokoladinis-pyragas.html. Tai man anas siek tiek labiau patiko, nes gal maziau kar­tumo is pacio soko­lado, siek tiek saldesnis.

  28. Anonimas2012.10.27.

    KEPSIU!!!!!

  29. Simona2012.12.06.

    Dėjau tik pen­kis kiau­ši­nius, o nau­do­jau maž­daug 57% kak­a­vos šoko­ladą. Taip pat pasi­da­riau tirštą glaistą iš pie­niško šoko­lado, kuris per naktį ska­niai sus­tingo ir pyra­gas įgavo tra­pumo. Liuks receptas :)!!

  30. Mi2012.12.11.

    Kepiau šį pyragą ne kartą, labai ska­nus, bet nesu­prantu kodėl kepant man jis smar­kiai pakyla, o bai­gus kepti stai­giai susmunka, vir­šus lieka sus­kel­dė­jęs. Žinau, kad neturi būti stai­gios tem­pe­ra­tūrų kai­tos, bet jis vis­tiek susmunka ir sus­kel­dėja. Ką aš nege­rai darau??

  31. Paulius2012.12.24.

    Gali būti bėda dėl orkai­tės — mums jis irgi išsi­pūs­davo, bet labai sau­soj kon­vek­ci­nėj kros­nyje vir­šus pyrago pasi­daro traš­kus. Ir dar kepant ta plu­telė įlūžta vidu­ryje ir pyrago vir­šus tampa sriu­bi­nės lėkš­tės for­mos. Būtent ta plu­telė ir laiko visą pyragą, jį padaro kiek puresnį. Man pačiam ne kas­kart gau­nasi namų orkaitėje.

  32. Pau2013.09.29.

    sVEIKI, Kepiau ir as si tor­ciuka. Pada­riau kaip nuro­dyta vis­kas, bet po valan­dos kepimo ir pasto­ve­jimo sal­dy­tume, pas mane vis­vien liko kose, tik vir­sus kie­tes­nis… Kodel?

    Speju del dide­lio kie­kio sviesto? O klau­si­mas iskilo, kam tiek daug to sviesto reikia?

  33. Mamukynas2013.11.05.

    Mėgin­siu ir aš šį pyragą. Kadangi orkaitė nevei­kia, tai kep­siu kon­vek­ci­nėje kros­ne­lėje… Ačiū už receptą 🙂

  34. edita2014.06.20.

    as raga­vau pyraga ne sviesto ide­jau o mar­ga­rino labai skanu

  35. elita2014.06.20.

    tik­rai

  36. edita2014.06.20.

    taip

  37. Edita2014.07.14.

    Pui­kiai pavyko! Kol kas bene geriau­sias mano deserto recep­tas; su šiuo labai šoko­la­di­niu pyragu gali kon­ku­ruoti nebent moren­gi­niai sausainiai. 🙂

  38. emilija2015.05.30.

    gavosi!!!!!!! dar įdė­jau smul­kintų mig­dolų ir dalį juodo šoko­lado trū­kumo pui­kiai kom­pen­savo kon­di­te­ri­nės kak­a­vos mil­te­liai. su plakta grie­ti­nėle.… ačiū labai už receptą;)

  39. Jonas2019.11.16.

    nepa­ta­riu mėginti ištir­pinti cukraus:D Jis man nie­kaip netirpo. Po gero pus­va­lan­džio mai­šymo neiš­t­vė­ręs suma­niau išsi­joti kri­sta­lus ir ištir­pinti atski­rai. gal­vo­jau, — nejaugi žmo­nės val­gys pyragą su cuk­raus gaba­liu­kais?? — visiš­kas ištir­pi­mas atrodė gan logiš­kas spren­di­mas. Mano džiaugs­mui, likusį cukrų supy­lus į ver­danti van­denį mai­šant, cuk­rus kaip man ištirpo, bet nuga­ri­nus van­denį ir supy­lus atgal į mišinį bele­kaip susikristalizavo…

Leave a Reply to Paulius

Naujausi Komentarai

Populiariausi

      

hipster.lt

Paremkite ‘Ką Suvalgyti?’ aplankydami rėmėjo hipster.lt puslapį!

5% nuolaida Jums su kodu „kasuvalgyti.lt“

1a

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