Kas skaito mano įrašus arba kas mane pažįsta tas nenustebs, kad aš mėgstu alų. Mėgstu visokį, vienąkart vieną, kitąkart kitą, priklausomai, nuo vietos, laiko, aplinkos. Pasitaikė proga sudalyvauti Švyturio alaus daryklos organizuojamajame projekte apie alaus ir maisto derinimą, ir žinoma aš sutikau. Šio projekto esmė ir pagrindinė idėja pasakoti žmonėms apie tai, kad alus nėra gėrimas, kurio reikia išgerti kuo daugiau nuėjus į barą, kad pagrindinis užkandis prie alaus yra kepta duona su sūriu ar rūkyta kiaulės ausis. Skirtingą alų galima puikiai derinti prie labai įvairaus maisto, tinkamai derinant atskleisite ne tik alaus skonį, bet taip pat ir maisto, pamatysite kaip vienas ir kitas dera tarpusavyje. Pažadu, kad pajausti tinkamą maisto ir alaus derinį bus tikrai paprasta 🙂
Šiam kartui tiek, bet kitam — tikrai daugiau 🙂
Projekto puslapis:
http://www.tradicinekolekcija.lt/index.php/tinklarastininkai/audrius-galinskis/22
P.S. Beje, nesakykite, kad nemėgstate alaus, nes alaus yra tiek daug rūšių, kad aš net neabejoju, kad kiekvienas galėtų rasti savo mėgiamą 🙂
Parašykite komentarą