Užtruksite ~20min.
Dar vienas užkandis prie vyno ar alaus, vakariniams pasisėdėjimams ir naktinėjimams.
- prancūziškas ilgas batonas;
- 100 gr. kambario temp. sviesto;
- 100 gr. majonezo;
- 150 gr. tarkuoto sūrio;
- svogūno laišku šakelė;
- ~200 gr. smulkintų alyvuogių.
Sudėtingiausia šiame recepte susmulkinti alyvuoges 🙂 Naudojam alyvuoges be kauliuku, ir jas susmulkinam.
Tada sumaišome ir gerai išsukame sviestą, majonezą, sūrį. Sudedam smulkintus svogūno laiškus. Kadangi pas mus namie yra nevalgančių alyvuogių, tai daliai batono naudosime tokį užtepą 🙂
Batoną perpjauname skersai ir tepame masę ant viršaus. Porcija be alyvuogių baigta 🙂 tada į užtepą sudedam pjaustytas alyvuoges ir vėl gerai išmaišome. Sutepam likusius batonus.
Dedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 15 min.
Skanaus 🙂
Aušrinė:
Atrodo nepaprastai skaniai, na ir žinoma, ganėtinai nuodėmingai. Turiu...
Pollo alla parmigiana - vištiena su sūriu itališkai
Dr. Patricia Marie:
Norite nusipirkti inkstą, kūno organus ar norite parduoti savo
inksta...
Tzatziki
moulin.lt:
Gavau naminės triušienos ir naršau per visus receptus, nes norisi paga...
Triušiena garstyčių padaže
Stedateptensaive:
Plus, not all the singles listed are interested in a casual relationsh...
Triušiena garstyčių padaže
juodasisalksnis.lt:
Pats geriausias maistas šaltuoju metų sezonu. Mėgstu valgyti įsisupusi...
Čili troškinys
Paremkite ‘Ką Suvalgyti?’ aplankydami rėmėjo hipster.lt puslapį!
5% nuolaida Jums su kodu „kasuvalgyti.lt“
Labai skanu ir be alyvuogiu 😛 Kas tingi smulkinti alyvuoges ar siaip ju nemegsta 🙂
jau seile tista, garbes zodis
taip skaniai buvo… 🙂
Sužavėjo receptukas,einu į parduotuvę produktų..
Tikiuos patiks 🙂
Patiko,tik aš,vietoj majonezo dėjau dar vienos rūšies sūrį.
Nebemėgstu majonezo.
Vat majonezas čia labai pagerina skonį, o jo paties skonio nebelieka. Pamėginkit 🙂
Prasom pasidalinti patarimais, kuo dar pakeisti majoneza.
Bandžiau, labai patiko. Naudojau 2 rūšių sūrį — paprastąjį fermentinį ir Džiugą. Gerai. O majonezas tinka visai, jis priduoda riebumo, bet viską gerai “sukabina”. Nežinau, ar pavyktų be jo. Dar galvoju įdomu būtų pabandyti vietoj alyvuogių panaudoti džiovintus pomidorus, ką manot?
manau turėtų irgi būti skanu 🙂
Vietoj svogūno laiškų dėjau laiškinio česnako-puikus skonis.Manau,kad tiktų įvairiausios šviežios prieskoninės žolytės-petražolės,bazilikai,krapai.……
aš irgi manau, kad čia tiktų bet kokios žolelės
teko jau kelis kart darytis sia uzkanda ir visi su pasimegavimu valgydavo ir klausdavo kaip daryti.
Ir as visada darydamas, dar dedu kreveciu, kas man tubut dvigubai paderina skoni
tikiu tikiu 🙂
tikrai gardus uzkandis , tik truputi padariau kitaip , ant virsaus dar uzdejau “memell blue” surio , gavosi liuxxx 🙂
Man ir suris ir alyvuoges patinka tai dariau ir sita, tik dariau didesniais mastais viska 🙂 tikrai labai skanu, valgydavau ir pietum ir pusryciam ;DD
Vestuvines sukneles, progines sukneles
http://www.vestuviukarstine.lt/jai.htm